header vinkjes

Tapijttegels in heel de BeNeLux


Voor elke vloer een oplossing

Heeft u een vraag? Contacteer ons.
+31 (0)76 8502117

De Tapijttegel Specialist is een leverancier van textiele vloerbedekking en levert en plaatst in de gehele BENELUX. De Tapijttegel Specialist is een onderdeel van De Vloerbedekking Specialist met hoofdvestiging in Breda (Nederland). Wij zijn gesitueerd vlak aan de belgische grens en kunnen derhalve snel schakelen. Aangezien we frans- en duitstalig zijn kunnen we in gans België tapijttegels leveren en plaatsen alsmede in Luxemburg en Nederland.

Wij zijn dealer van de bekendste en voornaamste tapijttegel fabrikanten. Alle tapijttegels die wij leveren zijn A-keus (B-keus in overleg). Indien uw type of merk niet vermeld staat op onze website kunt u ons altijd verwittigen, we kunnen het zeker en vast leveren. Regelmatig hebben we ook speciale aanbiedingen. Indien gewenst kunnen we u in het gehele inrichting traject bijstaan, van vloeren tot raamdecoratie. De Tapijtegel Specialist is gediplomeerd interieur stylist en heeft meer dan 20 jaar branche ervaring. Alle tapijttegels zijn te bezichtigen in onze showroom in Breda. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen !

Marc Nijenhuis, De Tapijttegel Specialist

Nijenhuis Marc De Tapijttegel Specialist

Heuga tapijttegels Balsan tapijttegels Desso tapijttegels Bolon tapijttegels forbo flooring tapijttegels Interface tapijttegels Tretford tapijttegels Modulyss tapijttegels