header vinkjes

Tapijttegels in heel de BeNeLux


Voor elke vloer een oplossing

Heeft u een vraag? Contacteer ons.
+31 (0)76 8502117

Interface tapijttegels

Interface

Interface, opgericht in 1973, is wereldleider op het gebied van ontwerp en productie van hoogwaardige en stijlvolle modulaire vloerbedekking.
Interface levert vloerbedekking aan diverse sectoren zoals onderwijs, kantoren, overheid, zorg, hotels, retail en vrijetijdssector. Interface heeft als doel om ideale ruimtes te creeren voor haar klanten en hen te helpen met het uiten van hun eigen visie op design. Interface heeft duurzaamheid geintegreerd in haar businessmodel en biedt innovatieve producten en diensten die helpen de impact van de vloeroplossing op het milieu te verlagen. Interface was een van de eerste bedrijven die zich publiekelijk commiteerde aan duurzaamheid. In 1994 deed de organisatie de toezegging om in 2020 haar negatieve impact op het milieu te hebben geelimineerd, maar ook om continu te werken aan een herstellende bijdrage aan milieu en maatschappij. Deze toezegging is bekend geworden onder de naam Mission Zero.

Heuga tapijttegels Balsan tapijttegels Desso tapijttegels Bolon tapijttegels forbo flooring tapijttegels Interface tapijttegels Tretford tapijttegels Modulyss tapijttegels