header vinkjes

Tapijttegels in heel de BeNeLux


Voor elke vloer een oplossing

Heeft u een vraag? Contacteer ons.
+31 (0)76 8502117

Balsan tapijttegels

Balsan

Balsan is een zelfstandige fabrikant van textiele vloerbedekking zoals tapis plain en tapijttegels. De fabriek is gelegen in Frankrijk en de collectie is erg onderscheidend door hun manier van ontwerpen en gebruik van een bijzonder kleurenpallet.

bolon

Bolon

Bolon is een fabrikant van geweven vinyl afkomstig uit Zweden. Deze innovatieve vloerbedekking is onderscheidend en heeft veel voordelen. Het gamma van Bolon is bijzonder uitgebreid en is verkrijgbaar in banen van 200cm breed, vinyltegel van 50x50 en zgn. "planks".

Desso tapijttegels

Desso

Desso is opgericht in 1930 in het brabantse Oss door de familie Dessaux. Desso is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van textiele vloerbedekking (tapis plain en tapijttegels). Hun productie proces bestaat uit zowel het weven als tuften van vloerbedekking. In 1981 werd er gefuseerd met het waalwijkse ESCO, producent van naaldvilt tapijt. Onder de Desso vlag vallen ook het bekende Parade & Bonaparte. Sinds 2014 behoort Desso tot de Tarkett groep. Desso is zeer vooruitstrevend op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van tapijttegels, voornamelijk op het gebied van duurzaamheid (craddle-to-craddle) en de fijnstof problematiek.

Forbo tapijttegels

Forbo

Forbo is bekend als fabrikant van Marmoleum. Sedert 1968 maakt Linoleum Krommenie deel uit van de zwitserse Forbo groep. Het producten gamma van Forbo is enorm uitgebreid en voldoet aan de hoogste milieu eisen. Kwalitatief behoren de producten van Forbo tot de top op vloerbedekkingsgebied. Sinds enkele decennia is het productengamma van Forbo uitgebreid met tapijttegels. Het gamma is onderscheidend en voldoet aan alle denkbare eisen. De collectie heeft zelfs een range met wol kwaliteiten.

Heuga tapijttegels

Heuga

Heuga levert sinds 1956 modulaire, duurzame vloerbedekking in de vorm van tapijttegels en is geschikt voor elke denkbare ruimte, van particulier tot project. Bijna 60 jaar geleden vond Heuga de tapijttegel uit. De tapijttegel is bedacht door P.J. van Heugten en werd in 1958 voor het eerst op de markt gebracht. Het begon met zadeldekjes en handwarmers van vilt en zo ontstond van lieverlee het vilttapijt. Eind 1952 werden de eerste tapijten, toen nog op rollen, op de markt gebracht. Heuga zette al de toon in de jaren 60 op het gebied van hoogwaardige tapijttegels en designvloeren. Momenteel is Heuga onderdeel van Interface (opgericht in 1973). Heuga is voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van tapijttegels voor de consumenten markt.

Interface tapijttegels

Interface

Interface, opgericht in 1973, is wereldleider op het gebied van ontwerp en productie van hoogwaardige en stijlvolle modulaire vloerbedekking.
Interface levert vloerbedekking aan diverse sectoren zoals onderwijs, kantoren, overheid, zorg, hotels, retail en vrijetijdssector. Interface heeft als doel om ideale ruimtes te creeren voor haar klanten en hen te helpen met het uiten van hun eigen visie op design. Interface heeft duurzaamheid geintegreerd in haar businessmodel en biedt innovatieve producten en diensten die helpen de impact van de vloeroplossing op het milieu te verlagen. Interface was een van de eerste bedrijven die zich publiekelijk commiteerde aan duurzaamheid. In 1994 deed de organisatie de toezegging om in 2020 haar negatieve impact op het milieu te hebben geelimineerd, maar ook om continu te werken aan een herstellende bijdrage aan milieu en maatschappij. Deze toezegging is bekend geworden onder de naam Mission Zero.

Modulyss tapijttegels

Modulyss

Modulyss is ontstaan vanuit Domo Contract Flooring (2010) en is momenteel een onderdeel van de Balta Group. De fabriek is gevestigd in het oost-vlaamse Zele. Modulyss ontwerpt en produceert modulaire tapijttegels voor de contract markt. Modulyss maakt gebruik van kwalitatieve grondstoffen die de bijzondere duurzaamheid en het ecologische karakter van de producten verzekeren. De zeer uitgebreide collectie bestaat uit 39 items. Hun meest innovatieve product is de Pure Air 100, het antwoord op de fijnstof problematiek.

Tretford tapijttegels

Tretford

Tretford verwerkt al meer dan 60 jaren kasjmirgeitenhaar, zuiver scheerwol en jute in haar tapijten. Van deze materialen worden banen van 200cm breed en tapijttegels geproduceerd.

Heuga tapijttegels Balsan tapijttegels Desso tapijttegels Bolon tapijttegels forbo flooring tapijttegels Interface tapijttegels Tretford tapijttegels Modulyss tapijttegels