header vinkjes

Tapijttegels in heel de BeNeLux


Voor elke vloer een oplossing

Heeft u een vraag? Contacteer ons.
+31 (0)76 8502117

Met onderstaande foto's kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen omgeving.

Ontwerp uw eigen karpet.

Een goed alternatief voor een standaard karpet is een eigen ontworpen karpet gemaakt van tapijttegels. Het zelf ontwerpen en maken van een eigen karpet is eigenlijk erg eenvoudig. Het karpet kan op iedere vlakke, harde vloer worden gelegd zoals parket, laminaat en steen. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, vlak en droog is. We raden aan om de tapijttegels minimaal 24 uur te laten acclimatiseren. De tegels dienen onderling bevestigd te worden met TacTiles (zie rubriek "legservice"). Op de rug van de tegels staat een pijl die de legrichting aangeeft. Bij het leggen van het karpet moeten alle pijlen dezelfde kant op wijzen. Kijk goed naar het ontwerp om te bepalen hoe de tegels horen te liggen. Als bij het snijden van halve en kwart tegels een gedeelte overblijft waar geen pijl op staat, zorg dan dat op die zijde een pijl komt in de juiste richting (d.m.v. viltstift). Sorteer de tegels en leg het ontwerp eerst neer zonder het te bevestigen om er zeker van te zijn dat het naar uw zin is. Bevestig de tegels dan d.m.v. de tacTiles. Door bijvoorbeeld verschillende tapijttegel types te gebruiken (qua kleur maar ook zowel hoog als laag polige) krijgt het karpet een bijzondere uitstraling. Het ontwerp kun je altijd veranderen door de TacTiles los te maken. Veel woonplezier op uw karpet !

heuga karpet maken   heuga eigen ontworpen karpet

Hieronder ziet u nog diverse sfeer impressies van tapijttegels in bijvoorbeeld een kinderkamer en een living. De linkse foto is een frise karpet en kan van elk type frise tapijttegel worden gemaakt, de foto rechts zijn Tretford tegels geinstalleerd in een kinderkamer.

heuga black velvet karpet impressie   tretford tapijttegels in babykamer  

Foto boven: de Modulyss Patchwork, een schitterende moderne tegel waar ook een prachtig karpet van te maken is.

Hierboven vindt u de Balsan Bolero Planks. Alle denkbare vormen en kleurcombinaties zijn te maken.

  tretford sfeerimpressie livingtretford tapijttegels kinderkamer sfeer foto

Hierboven ziet u nog 2 sfeer impressies van Tretford tapijttegels. Tretford heeft een zeer uitgebreid kleurenpallet met schitterende kleuren. De tegels zijn zeer duurzaam en erg uniek in zijn soort. Zie de rubriek "producten".

 

 

 

 

Heuga tapijttegels Balsan tapijttegels Desso tapijttegels Bolon tapijttegels forbo flooring tapijttegels Interface tapijttegels Tretford tapijttegels Modulyss tapijttegels